Smile Methode


Wat als er een methode zou zijn die..


jouw stressniveau zou helpen verlagen, die je meer rust liet ervaren, je hielp om minder te piekeren, die positieve effecten zou hebben bij chronische pijn, hoge bloeddruk, maagdarmproblemen, angsten en depressie?

Wat houdt de SMILE-methode in?
Basisingrediƫnt: jij als uniek persoon. Daarbij neme men een kopje mindfulness based coginitieve therapie, een snufje NLP en mental coaching, een handvol voedingstherapie en natuurgeneeskunde, een flinke portie buitenlucht en serveer dit met een sausje van humor en levenslessen. Voila!

Heel leuk, maar werkt het ook?
De SMILE-methode bevat werkwijzen die wetenschappelijk zijn onderbouwd en met goede resultaten door artsen, psychologen en therapeuten worden ingezet bij onder andere angsten, depressie, verslavingen en chronische pijn.
Als geregistreerd therapeute ben ik geschoold en gekwalificeerd om jou in de genoemde werkwijzen professioneel te begeleiden.

Wat maakt deze methode zo krachtig?
Het is een totaalbenadering, met niet alleen aandacht voor je probleem of hulpvraag maar ook aandacht voor jouw levensstijl, voeding en gezondheid. Kortom, een gezonde geest in een gezond lichaam, met aandacht voor jou als persoon.
Daarnaast word je - letterlijk en figuurlijk - op creatieve wijze in beweging gebracht.

Is dit iets voor mij?
De SMILE_methode is een effectieve totaalaanpak bij burnout en stressgerelateerde klachten. Kijk eens of je jezelf herkent in de volgende beschrijvingen.
Of neem contact op met de praktijk voor meer informatie.

Heb je vragen over de SMILE methode?
Schroom dan niet om te bellen of mailen, dan maken we een vrijblijvende afspraak.

Ja, ik wil meer weten!